Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing.

Elit habitant montes mattis donec potenti laoreet, erat aliquet massa nec imperdiet.


 

Barça B

 

 

FC Barcelona Femení

Informació d’interès

Transport públic

Per a tots els que vulguin seguir en directe els partit del Barça Femení o del Barça B, poden arribar a l’Estadi Johan Cruyff amb les línies de transport públic següents:

  • Bus: 78, E43, L50, L51, L52, L61, L62 i L64. Nocturns N12 i N15.
  • Tramvia: T3 (Plaça Francesc Macià – Sant Feliu Consell Comarcal -final de línia).
  • Tren Rodalies: R1 i R4 (estació de Sant Feliu de Llobregat)

L’entrada del públic a l’estadi s’efectua pels accessos F i D que s’obriran una hora abans de l’inici del partit.

Accés amb cotxe i moto

Per a tots els socis que decideixin arribar en cotxe, la instal·lació disposa d’un nombre de places limitades d’estacionament, que també obriran els seus accessos una hora abans de l’inici del partit. Es recomana la utilització de l’accés A per a l’entrada de vehicles a la zona d’aparcament.

Per a l’estacionament de motos, s’habilita una zona al carrer més proper i paral·lel a la B23, des del carrer Major fins al carrer de la tribuna de l’estadi, on no podran aparcar cotxes.

Es prega no estacionar les motos a les voreres, perquè l’ordenança municipal no ho permet i podrien ser multades.

Des de Barcelona: Cal agafar l’autopista B23 i sortir per la sortida 5A (Sant Feliu Ll.-Joan Despí), creuar la primera rotonda i seguir per l’avinguda Onze de Setembre. Després de la segona rotonda cal girar a la dreta fins a l’accés A de l’estadi.

Des de la B23 o A2 en direcció cap a Barcelona: Per la B23, cal sortir per la sortida 8, i si es ve per l’A2 cal deixar l’autovia per la sortida 602. Cal seguir en direcció Sant Feliu de Llobregat i, un cop creuat el pont per sobre la B23, a la segona rotonda cal girar a la dreta (Sant Feliu de Llobregat) pel carrer del Pla. En arribar a la quarta rotonda cal agafar a l’esquerra l’avinguda Onze de Setembre, en direcció Sant Feliu de Llobregat. Després de la segona rotonda cal girar a la dreta fins a l’accés A de l’estadi.

MAPA-PROMOCIO-PARTIT-FEMEN-Reduit

 

Close article

Related to this article