L’estrena d’Eloi Cervera al Palau Blaugrana

L’estrena d’Eloi Cervera al Palau Blaugrana

El jove igualadí va debutar amb el primer equip a la Supercopa i aquest dilluns ho va fer al feu barcelonista

El públic present al Clàssic Barça-Reus (6-3) va poder presenciar en directe els primers minuts del jove Eloi Cervera al Palau Blaugrana. El jove, de 18 anys, ha arribat aquest setembre al Club procedent de l’Igualada i va tenir els seus primers minuts a la semifinal de la Supercopa (amb dues assistències de gol) i aquest dilluns va debutar al feu barcelonista. “És una pista en que havia somiat jugar i he tingut la sort de debutar-hi amb el Barça, fet que suposa un plus de felicitat”. “Mai ho oblidaré”, sentencia Cervera.

Després de proclamar-se sots-campió d’Europa sots-19 a mitjans del mes de setembre, Cervera ha començat a residir a La Masia : “vaig tenir la sort de començar a entrenar amb el primer equip i vaig tenir algun minut a la Supercopa. Ara també he tingut la sort de jugar algun minut en un partidàs contra el Reus”.

El Barça-Reus va ser el segon partit del junior Eloi Cervera a l’OK Lliga, després d’haver debutat precisament en l’Igualada – Barça del curs passat a Les Comes. Ara, amb les ordres d’Edu Castro, s’està intentant adaptar a “un sistema de joc complex en que la bola va molt ràpid i els jugadors prenen les decisions molt ràpid”.

El tècnic blaugrana explica que “havíem vist jugar l’Eloi en categories de base i és un jugador amb moltíssims fonaments tècnics i tàctics”. “No és fàcil arribar en un equip com aquest, amb l’exigència de jugar al Palau i amb un estil diferent al que estava acostumat”.

Aquest és el 17è jove que debuta amb Castro com a jugador blaugrana i destaca que “té un grandíssim futur” i que “ens pot ajudar molt, tant ell com altres jugadors de la base”. “És un jugador ràpid, que defensa molt bé i espero que sigui el principi de molts partits en que es pugui ajudar.” El tècnic també “agraeix al seu club de formació i a tots els entrenadors que ha tingut”. “Ara toca polir les coses que creiem que hem de polir perquè ens pugui continuar ajudant”.

Força Barça
Força Barça

Related to this article

Close article

Related to this article