Adrià Álvarez, Quim Gabarró i Albert Molera es proclamen Campions d’Europa sots-17

Adrià Álvarez, Quim Gabarró i Albert Molera es proclamen Campions d’Europa sots-17

Els joves blaugranes han aconseguit el títol després de superar Portugal en el torneig celebrat a Itàlia

Tres jugadors blaugranes son flamants campions d’Europa sots-17 amb la selecció espanyola. Els blaugranes Adrià Álvarez, Quim Gabarró i Albert Molera (aquest últim ha arribat aquest estiu al club procedent del Recam Làser Caldes) han aconseguit fer-se amb la medalla d’or de l’Europeu disputat a Itàlia.

El conjunt estatal va aconseguir imposar-se a Portugal en la final (4-7) celebrada a Correggio, tancant així una setmana amb un total de sis compromisos. A la fase de grups van superar a França (10-0), empatar amb Portugal (1-1) i guanyar a Itàlia (0-3). Als quarts de final van superar a Anglaterra (10-0) i, a la semifinal, van tornar a superar als amfitrions (6-2). Gabarró i Molera van acabar el campionat amb un total de tres dianes cadascun, mentre que Álvarez va ser titular en tres duels.

Els joves jugadors blaugranes gaudiran d’un petit descans abans de tornar als entrenaments a Llars Mundet i afrontar un nou curs a l’hoquei formatiu blaugrana. El panorama internacional no s’atura, ja que entre el 10 i el 16 de setembre es disputarà el campionat d’Europa sots-19 a Suïssa, amb la presència de quatre blaugranes més: el porter Edu Jurado i els jugadors Jan Curtiellas, Miquel Escala i Eloi Cervera (nouvingut al Club procedent de l’Igualada Rigat).

Força Barça
Força Barça

Related to this article

Close article

Related to this article