Una festa de petits i grans

El FC Barcelona va celebrar el doblet i va acomiadar Iniesta en una celebració sobre la gespa del Camp Nou que els futbolistes del primer equip van poder celebrar amb els seus fills

Una celebració per a totes les edats. No només a les grades del Camp Nou, plenes de famílies que volien acomiadar la gran temporada del FC Barcelona, sinó també sobre la gespa de l’Estadi. Perquè els futbolistes del primer equip van estar en tot moment acompanyats pels seus fills, que s’ho van passar d’allò més bé amb els càntics, les fotografies amb les Copes, el confeti o els focs artificials.

Des dels més habituals, com Thiago Messi i Milan Piqué, fins als que van debutar en una celebració. Parlem de la Martina (Alcácer) o el Piero (Jordi Alba), amb només uns mesos de vida, però també de la María (Coutinho) i la Luana (Semedo), que van celebrar els primers títols com a blaugranes.

Tots ells, una gran família, van celebrar amb l’afició el doblet, però també van formar part de l’homenatge a Iniesta. La Valeria, el Paolo Andrea i la Siena Iniesta van acompanyar el seu pare en un dia molt especial i emotiu, que sempre guardarà com un gran record.

 

Força Barça
Força Barça

Related to this article

Close article

Related to this article