Venda d'entrades per al partit al camp d'Osasuna

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit de Pamplona des del 23 d'agost i fins al dimarts 27 d'agost a les 17.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà l'Osasuna i el FC Barcelona, el dissabte 31 d'agost a l’estadi Reino d Navarra (17.00 h), comença el divendres 23 d¡agost a les 10.00 hores i finalitzarà el dimarts 27 d'agost a les 17.00 h, o fins que s’exhaureixin les 146 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 45 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Pamplona, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Related to this article

Close article

Related to this article