fcb.portal.reset.password

Marc Gasol / FOTO: FCB

La nissaga Gasol torna a respirar blaugrana. El primer ha estat en Marc, que aquest dimarts, pocs minuts després de les 18.00 hores, ja trepitjava la seva antiga pista. El dijous, però, serà el torn d'en Pau.

Fa poc més de 15 dies que compartia vestidor amb Victor Sada i Juan Carlos Navarro. Allò, però, era Lituània i l'Eurobasket que va acabar guanyant. Ara, el jugador NBA, aterra al Palau Blaugrana, el pavelló que va ser casa seva fa unes quantes temporades, per reforçar els entrenaments del Barça Regal i per no perdre el to físic mentre duri el lockout.

Cares conegudes

Marc Gasol, que ha hagut de fer un test de nivell físic –curse navette- només aterrar al Palau, ha reconegut minuts abans d'entrar a pista que era un moment molt especial: "Estic content per tornar a veure cares conegudes, a d'altres que feia molt temps que no veia i amb moltes ganes de començar a entrenar."

Sobre el fet de tornar a la que va ser casa seva, Marc Gasol ha apuntat que "sempre és especial tornar al Palau perquè he crescut aquí. A més, entrenaré amb una de les millors plantilles d'Europa que competeix a un alt nivell."

Creus: "tots en sortim beneficiats"

El Secretari Tècnic del Barça Regal ha volgut destacar la gran satisfacció que suposa tornar a comptar amb dos jugador "de primer nivell mundial" en els entrenaments: "Tenir els germans Gasol suposa una gran satisfacció. Primer, perquè es tracta de dos jugadors de primer nivell mundial, després perquè son dos jugadors formats aquí i, per tant, aquest vincle continua. Estem contents també perquè ens ajudarà a millorar la qualitat dels entrenaments. Tenir els dos germans farà que la intensitat pugi per la seva qualitat. A més, tindrem l'ocasió de veure duels interessants entre ells mateixos. En sortim beneficiats tots, perquè també tindran molt bona oposició i servirà l'equip per millorar el seu rendiment posterior."

Back to top
_satellite.pageBottom();