VIDEO: Barça v Getafe games synonymous with goals

VIDEO: Barça v Getafe games synonymous with goals

In the last six times Getafe have visited the Camp Nou, there have been a combined total of 31 goals

Previous occasions in which FC Barcelona have hosted Getafe at the Camp Nou have tended to be high-scoring affairs. In the last six visits from the Madrid-based side, a total of 31 goals have been scored, averaging 5.2 per game. These include five Barça wins and one 2-2 draw.

It is two years since Getafe last played at the Catalan stadium, as they spent last season in the Segunda División. The most recent encounter between the two sides, in the 2015/16 campaign, ended in a 6-0 Barça victory.

Tot i això, els blaugranes no tindran un partit fàcil, ja que enguany els madrilenys són un dels equips menys golejats del campionat. El Getafe ha encaixat únicament 21 gols en 22 jornades, i s’ha convertit en el tercer equip menys golejat juntament amb el Leganés i el Reial Madrid. Cal recordar que el Barça (11) i l’Atlètic (9) són els que menys gols encaixen.

Valverde: 80% de victòries davant el Getafe

L’entrenador blaugrana acumula un 80% de victòries en tots els enfrontaments davant el Getafe en la seva etapa com a tècnic prèvia al Barça. Al llarg de la seva trajectòria com a tècnic ha aconseguit 12 victòries i només tres derrotes. Els madrilenys, precedits pel Celta (77% de victòries), són l’equip amb el qual el Txingurri registra un millor percentatge de victòries, si tenim en compte rivals amb els quals es va enfrontar un mínim de cinc vegades.

Força Barça
Força Barça

Related to this article

Close article

Related to this article