FC Barcelona Lassa 8-0 CH Lloret Vila Esportiva: Ten out of ten (8-0)

FC Barcelona Lassa 8-0 CH Lloret Vila Esportiva: Ten out of ten (8-0)

The Catalans are flying away in the OK Lliga as they stormed to a tenth win in as many games on Saturday evening

FC Barcelona Lassa just can’t stop winning in the OK Liga and their latest victims were CH Lloret on Saturday. The Blaugrana screamed to an 8-0 win to make it ten out of ten victories in the domestic championship, which naturally means they stay way out in front at the top of table.

There was only really one side in it at the Palau Blaugrana and once Pablo Álvarez had opened the deadlock on seven minutes, it was full steam ahead to the finishing line.

Barça were three up as the interval approached, but before the break Pau Bargalló banged home two in a minute and that was game over.

FCB Lassa kept the ship steady in the second half and added three more goals for very good measure, which was the ideal tonic ahead of the trip to France to take on Merignac on November 26 at 8.30pm CET in the second game of the European League.

Només dos minuts després, Xavi Barroso, de penal, ha encarrilat encara més el matx anotant el 3-0 (minut 14). El jugador de Caldes ha rematat amb molta potència, sense opció per Ferran Serra. El Barça continuava arribant amb perill a la porteria visitant, mentre que el Lloret ha intentat sortir a l’atac en alguna ocasió puntual, però l’equip culer s’ha mostrat molt fort defensivament. A més, Sergio Fernández ha estat molt segur sota pals i no ha permès que els de Manolo Barceló es fiquessin dins el partit.

Minut boig i sentència

Poc abans del descans, en només un minut, el Barça ha acabat de sentenciar el partit amb un doblet de Pau Bargalló. El jugador de Sant Sadurní ha anotat el quart dels locals amb l’ajuda de la defensa del Lloret, i és que un rebot en David Plaza ha acabat introduint la bola dins la porteria (minut 19). Un minut després, un altre cop Bargalló, després d’una bona assistència de Marc Gual, ha situat el 5-0 al marcador per marxar al descans amb una més que còmoda avantatge.

El segon temps, els blaugrana han continuat mostrant-se molt segurs en defensa, sense gairebé concedir ocasions a la porteria de Sergio Fernández, el qual ha estat incontestable en les arribades visitants. En atac, els de Ricard Muñoz han seguit arribant a porteria però sense acabar de trobar l’eficàcia del primer temps.

Premi golejador també a la segona

El gol es resistia en el segon període fins que un altre minut frenètic a tornat a moure el marcador. Primer ha estat Pablo Álvarez, aconseguint el seu doblet i el sisè pels culers (minut 40), superant en el mà a mà a Ferran Serra. Només uns segons després, Pau Bargalló ha firmat el seu hat-trick situant el 7-0 al marcador. Bargalló, però, no ha tingut prou i ha acabat aconseguint el seu pòquer de gols en un llançament de falta directa, imparable pel porter visitant (minut 43) i situant el definitiu 8-0.

A falta de sis minuts pel final, David Plaza ha tingut l’opció de marcar el gol de l’honor en, també, un llançament de falta directa, però Sergio Fernández ha culminat el seu gran partit aturant-li el llançament al jugador del Lloret. 

Finalment, victòria clara i merescuda d’un Barça Lassa que de moment continua amb ple de victòries. Desena jornada d’OK Lliga i desena victòria per continuar liderant amb solvència el campionat. Després d’aquest triomf, el conjunt de Ricard Muñoz visitarà França per enfrontar-se al Merignac en el partit corresponent a la fase de grups de la Lliga Europea (26 de novembre a les 20.30h).  

Força Barça
Força Barça

Related to this article

Close article

Related to this article