L’últim Clàssic d’Andrés Iniesta

Les càmeres del Club van acompanyar el manxec durant el trajecte que separa casa seva del Camp Nou, el dia que va jugar el seu darrer partit contra el Madrid

“Son els últims dies dels que han estat 16 anys al primer equip. Sembla que mai s’acabarà... però el final arriba”. I sí, el final s’acosta. Andrés Iniesta viu aquests dies en un núvol d’emocions, especialment de felicitat, nostàlgia i orgull.  Els records són constants, així com la infinitat de mostres de respecte i estima. Companys, rivals, aficionats o personalitats del món de l’esport que no es cansen de dirigir bones paraules cap al manxec, que s’emociona al pensar en el que serà el seu darrer partit, el que significarà el seu comiat com a futbolista del Barça.

Això serà contra la Reial Societat, el cap de setmana del 19-20 de maig. Ara, però, el que ja ha fet Iniesta ha estat acomiadar-se dels Clàssics. Contra el Madrid, al Camp Nou, el capità va jugar el seu duel número 38, en un partit especial per a ell. “Trobaré a faltar tot el que envolta un partit així, especialment per com es viu. Assaboreixo aquests darrers moments al màxim”, va comentar Iniesta a les càmeres del Club, que van acompanyar el manxec des de casa seva fins a l’Estadi.  

Un reportatge emocionant, que permeten viure en primera persona el sentiment d’Iniesta davant del seu darrer Clàssic. També la celebració del doblet amb l’afició, la penúltima festa que gaudirà amb el Camp Nou. De ben segur que la d’aquí a un parell de setmanes, la del seu comiat, tampoc no l’oblidarà mai.

Força Barça
Força Barça

Related to this article

Close article

Related to this article