EN La websèrie de Neymar Jr, nominada a l'Streamy Award

EN La websèrie de Neymar Jr, nominada a l'Streamy Award

Els vídeos del brasiler expliquen els detalls de la seva vida quotidiana a Barcelona

Neymar Jr està d’enhorabona. La seva websèrie autobiogràfica ha estat nominada en la categoria internacional de l'Streamy Award, certamen en què es premien les millors produccions del gènere. La sèrie es va iniciar el 2012 i vol apropar la figura del crac blaugrana a l’afició.

Dirigida per la productora y directora Alice Braga y el guionista Felipe Braga, consta de tres temporades dividides en quatre o set episodis de cinc minuts. Ney presenta els detalls més íntims de la seva vida signats amb la seva personalitat, que és com la de qualsevol altre noi de la seva edat.

“En cada episodi, una finestra de cinc minuts s’obre perquè el teleespectador entri en contacte amb el seu ídol –explica Braga-, ja sigui en moments d’intimitat, de decisió, quotidians, professionals i personals”. La sèrie explica, en un to distès, qui i com és el davanter del primer equip.

El pròxim dia 7 de setembre, a Los Angeles, s’anunciarà el guanyador del premi. Els altres nominats a l'Streamy Award són: AlaaWardi (Aràbia Saudita), EnchufeTV (Equador), Galo Frito (el rasil) i Noob (França).

 

[[BOTOVERMELL::Mira els vídeos de la web sèrie de Neymar Jr ++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/l-any-de-neymar-des-de-dins-en-video::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Related to this article

Close article

Related to this article