fcb.portal.reset.password

The new Masia - "Oriol Tort" Training Center

Aquest nou model de construcció, impulsat per l'empresa catalana Muro Cortina Modular Group (MCM Group), aposta per un nou horitzó econòmic en la construcció de futurs edificis corporatius. Permet optimitzar recursos gràcies al disseny proposat per MCM Ingenieria, basat en l'arquitectura 'de doble pell' de l'edifici, que permet un estalvi energètic tèrmic, un confort en l'aspecte acústic i una millora absoluta en matèria de seguretat davant qualsevol possible evacuació. En paraules d'Antonio Garcia-Valdecasas, president d'MCM Group, "més que mai cal apostar per la construcció d'edificis sostenibles, fer el contrari és dilapidar diners".

Aquesta proposta permet la instal·lació d'un dels elements més importants del model econòmic, l'explotació publicitària a través de façanes de leds. En aquest sentit, MCM Group decideix, segons la situació de cada edificació, la idoneïtat d'instal·lar panells fotovoltaics en les façanes que permeten obtenir l'autonomia energètica del model.

Tota la inversió addicional la realitza íntegrament MCM Group a canvi de l'explotació publicitària i energètica conjunta amb la propietat de l'edifici. Així mateix, tot el manteniment d'aquesta inversió la duu a terme MCM Serveis, alliberant la propietat dels inconvenients del manteniment posterior a la construcció.

Back to top
_satellite.pageBottom();