Barça - Palma: Sant Miquel dona tres punts valuosos (1-0)

El porter del Barça marca i trenca l'empat a 45 segons per al final, després de fer una exhibició d'aturades, i permet a l'equip de Jesús Velasco aconseguir un triomf molt important

Quina victòria al Palau Blaugrana! El Barça de futbol sala ha aconseguit un triomf molt important contra el Mallorca Palma Futsal (1-0). I ho ha fet després que Miquel Feixas, a 45 segons per al final i amb un gol decisiu, s'hagi convertit en l'heroi del partit. Tot això, després de fer un recital d'aturades que han permès als de Jesús Velasco endur-se la victòria i seguir líders, en un Palau entregat.

Igualtat inicial

El Palau Blaugrana ha viscut una primera meitat força igualada, tot i que el Barça ha tingut més i millors ocasions. Especialment a través de les botes de Matheus, que podria haver avançat els culers en un parell d'oportunitats de perill.

Però el marcador no s'ha mogut fins a la represa, concretament fins quan quedava menys d'un minut per al final. I després d'una segona part en què el Palma ha tingut oportunitats per avançar-se. Al davant, però, s'ha trobat amb un gran Miquel Feixas. Una vegada i una altra, el porter blaugrana ha estat un mur, especialment davant Salar i Bruno Gomes.

Feixas és l'heroi

Així s'ha arribat al tram final del partit, que ha embogit. De fet, a falta de 4.41, Dyego ha vist la segona groga i ha estat expulsat. A 4.16, ho ha estat Moslem, també amb dues grogues, en el moment que el Palma ha comès la cinquena falta. Unes accions que han portat emoció.

En aquests 25 segons de diferència en què el Barça ha pogut jugar amb superioritat, Touré i Catela l'han tingut, però Barrón ha salvat el gol blaugrana. Amb el Palma recuperant el seu quart home, l'equilibri ha tornat a escena però, quan ja semblava que el 0-0 era definitiu, a 45 segons per al final Miquel Feixas ha caçat una pilota, ha provat un xut quan ha vist la porteria buida i ha marcat el gol que ha fet embogir tota l'afició del Palau.

Aturades salvadores i gol victoriós que han donat tres punts per a un Barça que segueix líder, a dos punts de ElPozo.

LA FITXA

BARÇA, 1

MALLORCA PALMA FUTSAL, 0

Barça: Miquel Feixas, André Coelho, Dyego, Matheus, Nico Marrón -cinc inicial- Antonio, Touré, Catela, Erick, Harrison.

Palma: Barrón, Marcelo, Moslem, Chaguinha, Tayebi -cinc inicial- Rivillos, Neguinho, Rómulo, Bruno Gomes, Vilian, Fabinho, Salar, Ernesto, Luan Muller (ps).

Gols: 1-0, Miquel Feixas (min 40).

Àrbitres: Barrilero Mohedano, Bustos Caparros. Groga al visitant Salar. Vermelles a Dyego (Barça) i Moslem (Palma)