Jaén - Barça: Una nit desgraciada (3-2)

Els de Jesús Velasco cauen al Olivo Arena i no només perden tres punts sinó que podrien veure com Sergio González pateix una important lesió al genoll esquerre a l'espera de proves mèdiques

El Barça de futbol sala està vivint una temporada atípica. Les lesions han fet mal el conjunt culer durant tot el curs, i contra el Jaén al Olivo Arena no només ha perdut l'enfrontament de la jornada 22 de la lliga (3-2) sinó que el peatge potser és massa car.

I és que Sergio González ha hagut d'abandonar la pista en llitera (min 33), després d'una jugada en què s'ha fet mal al genoll esquerre. Menys greu sembla la de Sergio Lozano, que en aquest cas ha patit una punxada en la part posterior de la cuixa esquerra, tot i que també està a l'espera de les proves mèdiques.

Dos contratemps que han pesat massa en el desenllaç final d'aquest Jaén-Barça, en que l'equip local ha aconseguit remuntar un 0-2 en contra (gols de Sergio González i Antonio) amb una diana de Mati Rosa i el doblet de Chino.

La derrota al Olivo Arena fa que ara el Barça perdi marge al capdavant de la classificació, ja que ElPozo Múrcia es col·loca a dos punts, el Jaén a tres i el Palma, el rival dels culers aquest proper dissabte al Palau Blaugrana (21 hores), a quatre.

El Barça colpeja abans del descans

I això que el duel ha començat de forma positiva per als culers. S'han viscut bons minuts inicials, amb dos conjunts que han sortit a l'atac sense contemplacions. El protagonisme dels dos porters, però, ha evitat que el marcador s'obrís ràpidament. La més clara per al Barça ha estat una pilota al pal de Catela, el refús de la qual ha acabat a peus d'André Coelho, que ha fet intervenir 'in extremis' Espíndola (min 11).

El pas dels minuts ha beneficiat una mica més el Jaén, que ha passat a controlar el joc ofensiu. Ha posat a prova Dídac, mitjançant jugades de Chino i el propi Espíndola, així com una pilota al pal de Pablo del Moral. Però els de Jesús Velasco han reaccionat bé i, finalment, una passada boníssima de Dyego a l'interior de l'àrea ha estat definida a la perfecció per Sergio González, que ha obert la llauna (0-1, min 18)

Un resultat que ha marcat el pas pels vestidors, tot i que Matheus n'ha tingut dues per ampliar distàncies. Però aquest segon gol ha acabat arribant, ja a la represa, amb un xut d'Antonio que ha batut Espíndola (0-2, min 24).

La mala sort torna a escena

A partir d'aquí, les males notícies s'han anat amuntegant per part del Barça. Primer, perquè el Jaén s'ha anat recuperant i Mati Rosa, a falta de 9:58 minuts per al final, ha posat emoció al duel (1-2, min 31). No s'ha acabat aquí, perquè el Barça ràpidament després ha entrat en bonus de faltes amb més de 8 minuts per jugar-se. Però el pitjor moment encara estava per arribar, amb la important lesió de Sergio González al genoll esquerre a 6:33.

El de Montcada ha hagut d'abandonar la pista amb dolor i en llitera, just abans que Chino hagi aprofitat un doble penal per fer l'empat (2-2, min 34). Circumstàncies negatives que han acompanyat el Barça en uns minuts fatídics, que s'han allargat. Perquè Espíndola ha aturat un penal a Catela a 3:33, mentre que Chino sí que ha tingut encert i s'ha inventat un xut potent i llunyà per remuntar el resultat (3-2, min 39).

Masses contratemps per a un Barça que ha de recuperar-se del duel, sobretot mentalment, i a l'espera de saber què passa amb Sergio Lozano i Sergio González ha de pensar ja en els propers reptes.

LA FITXA

JAÉN, 3

BARÇA, 2

Jaén: Espíndola, Taborda, Míchel, César, Alan Brandi -cinc inicial- Dani Zurdo, Mati Rosa, Chino, João Salla, Nem, Pablo del Moral, Renato, Cassemiro.

Barça: Dídac, Antonio, Dyego, Matheus, Sergio González -cinc inicial- Nico Marrón, Lozano, Catela, André Coelho, Erick.

Gols: 0-1, Sergio González (min 18). 0-2, Antonio (min 24). 1-2, Mati Rosa (min 31). 2-2, Chino (min 34). 3-2, Chino (min 39).

Àrbitres: González Moreta, Sánchez Chamorro. Groga als locals Dani Zurdo, Renato, Espíndola i Míchel i als visitants Sergio Lozano, Erick i André Coelho.