Barça - Noia: Un conte de fades (3-1)

El dia del retorn al Palau del gran capità després de la lesió, Sergio Lozano marca en la victòria de l'equip de Jesús Velasco

No hi havia un millor guió. Aquest dissabte el dia estava marcat en vermell en el calendari, perquè era el retorn a casa de Sergio Lozano després de la lesió. El capità ja va tenir uns minuts contra el Valdepeñas dimecres passat, però no ha estat fins aquesta tarda quan ha rebut l'estima del Palau. Ha sortit d'inici, ha estat ovacionat, ha jugat uns quants minuts, ha tingut ocasions de gol... i ha marcat. De fet seu ha estat el 2-1, el que trencava l'equilibri en l'electrònic, i el gol clau en el triomf del Barça (3-1).

El primer havia estat obra d'André Coelho, però ràpidament Matheus Preá havia fet l'empat. El gol de Lozano ha estat un alliberament per a ell, per a l'equip i per a l'afició, que ha celebrat aquesta acció amb una explosió d'alegria. Per ell, pel que significa, abans que Adolfo ja sentenciés el partit a porteria buida. Un dia difícil d'oblidar per a tots els culers, que han vist com el Búfal torna a escena.

El Barça Genuine saluda el Palau

La tarda ha començat amb una visita especial. En els minuts previs al partit, poc abans que el Barça de Futbol Sala, han saltat a la pista del Palau Blaugrana els 21 jugadors, les 7 jugadores i el cos tècnic de l'equip Fundació Barça Genuine. L’afició culer els ha rebut amb forts aplaudiments i ha escoltat, un per un, els seus noms per la megafonia. Després, hi ha hagut foto conjunta amb l’equip de Jesús Velasco i gestos de complicitat amb Sergio González, un habitual dels partits del Fundació Barça a la Ciutat Esportiva.

mini__MGA0403

Igualtat inicial

Quant al joc, i un cop iniciat l'enfrontament, el Palau ha viscut una primera part molt equilibrada, en uns minuts en què no s'ha mogut el marcador. I això que Sergio González i Matheus, molt ràpidament, ho han provat, igual que un Sergio Lozano que també ha fregat el gol. Però la bona defensa del Noia ha dificultat el joc culer, que ha tingut problemes per atacar amb comoditat. Els gallecs també es podrien haver avançat, però Miquel Feixas ha estat molt atent tapant una acció de Pola.

Arriben els gols

Poc a poc, però, i especialment a la represa, el Barça ha anat pressionant a la recerca del gol. Sergio González i Adolfo han estat els més insistents, però finalment ha estat André Coelho, amb un xut espectacular des de mitja distància, qui ha pogut obrir la llauna (1-0, min 32).

L'alegria, però, ha durat pocs segons, perquè Matheus Preá ha aconseguit empatar per tornar a equilibrar el marcador (1-1, min 32).

El millor retorn del capità

Com si d'un somni es tractés, el millor encara estava per arribar. I ho ha fet al minut 34, quan Sergio Lozano, després d'intentar-ho diverses vegades, ha provat un xut creuat que, ara sí, ha acabat entrant al fons de la porteria (2-1). Els crits d'eufòria, no només d'ell sino també de tot l'equip i tot el Palau, han estat la cirereta del pastís d'un enfrontament que ha acabat per arrodonir Adolfo, ja amb el Noia jugant amb porter-jugador.

Una victòria que són tres punts, però que sempre serà recordada per ser una tarda màgica.

LA FITXA

BARÇA, 3

NOIA PORTUS APOSTOLI, 1

Barça: Miquel Feixas, Antonio, Matheus, Sergio Lozano, Sergio González -cinc inicial- André Coelho, Erick, Adolfo, Touré.

Noia: Sarmiento, Power, Edu Jabá, L. Altamirano, Matheus Preá -cinc inicial- Pola, Pirata, David Pazos, Nico Rosa, Rufino, Machado.

Gols: 1-0, André Coelho (min 32). 1-1, Matheus Preá (min 32). 2-1, Sergio Lozano (min 34). 3-1, Adolfo (min 40).

Àrbitres: García Robles, Moreno Reina. Groga als locals Matheus i Lozano i als visitants Matheus Preá i Machado.