Movistar Inter - Barça: Classificats per a quarts (0-3)

Tres gols blaugranes en tres minuts a la segona meitat han sentenciat l'eliminatòria a favor dels culers

Equip de quarts de final. El FC Barcelona ha derrotat al Movistar Inter (0-3) en un partit a caixa o faixa i ha aconseguit la classificació per a la següent ronda de la Copa del Rei. Després d'una primera meitat igualada, els blaugranes han obert el compte golejador a la segona amb tres gols en tres minuts que han deixat sense opcions al conjunt madrileny.

Màxima igualtat

Els de Jesús Velasco han iniciat el duel molt atents. Tant és així que els blaugranes han estat els primer a amenaçar la porteria rival amb un xut des de l'esquerra de Matheus que ha sortit desviat de la porteria de Jesús Herrero (min.2). Tres minuts després també l'ha tinguda Sergio González, però el culer no ha definit bé i l'esfèrica ha acabat a la graderia.

Amb aquest inici frenètic les taules s'ha anat igualant i el Movistar Inter també ha tingut ocasions d'obrir el compte personal. La més clara, una fuetada de Fits que s'ha estavellat al pal (min.8). Aquest equilibri de forces ha conduït cap a un partit sense ocasions clares, però un parell de minuts abans del descans, els barcelonins han pujat el ritme.

Pressionen els culers

Jesús Herrero ha pres el protagonisme del conjunt madrileny i no precisament en una connotació positiva, ja que el porter ha hagut de suar per deixar la porteria a zero abans del descans. Erick i Sergio González han tingut dues ocasions claríssimes abans de marxar a vestidors (0-0).

A la represa, el Barça no ha abaixat el ritme. Passat tres minuts de l'inici del segon temps, Pito ha rebut la pilota per la banda esquerra i ha tret una rematada que ha topat amb el pal (0-0, min. 23).

S'obre la veda

Amb tants avisos el gol havia d'acabar arribant. I ho ha fet per partida triple. Touré ha estat l'encarregat d'anotar la primera diana blaugrana després d'una jugada magistral (min. 27). Quaranta segons més tard, Adolfo ha fet el segon a aprofitar una assistència de Coelho (min. 28). I finalment amb una acció individual màgica, Pito ha batut a Jesús Herrero per a posar el 0-3 (min. 30). El marcador ja no s'ha mogut més i els blaugranes han certificat la seva presència als quarts de final de la Copa del Rei. El rival es coneixerà en el sorteig del pròxim dimarts 23 de gener.

FITXA DEL PARTIT

MOVISTAR INTER, 0
BARÇA, 3

Movistar Inter: Herrero, Raya, Pablo Ordoñez, Rubi i Fits - cinc inicial - Cecilio, R.Gómez, Terry, Sepe, Drahovsky, Humberto

Barça: Feixas, Antonio, Dyego, Matheus i Adolfo - cinc inicial - Cohelo, Pito, Sergio González, Erick, Touré

Gols: 0-1, Touré (min. 27); 0-2, Adolfo (min. 28); 0-3, Pito (min. 30)

Àrbitres: Carrillo Arroyo, Cordero Gallardo. Gorga per a Sergio González i Humberto