Peníscola - Barça: Aconsegueixen l'empat  (3-3)

Peníscola - Barça: Aconsegueixen l'empat (3-3)

Els blaugranes han vist com els hi han remuntat a la segona part i Dyego ha pogut empatar a dos minuts del final

El Barça ha empatat en la seva visita a Peníscola (3-3). Els de Jesús Velasco han fet una bona primera part i han marxat 0-2 al descans, però els castellonencs han capgirat el marcador a la segona meitat. Un gol de Dyego com a porter-jugador a dos minuts del final ha permès als blaugranes emportar-se un punt.

Inici de partit elèctric

Amb el xiulet inicial, el duel entre els castellonencs i els catalans ha començat elèctric, amb ocasions per ambdós equips. Touré ha tingut la primera amb un xut potent sense miraments, però Gus ha embrutat els guants per primera vegada. De la mateixa manera, Miquel Feixas ha fet una intervenció espectacular per aturar l'intent del Peníscola, que ha estat a punt d'avançar-se en el marcador.

El Barça ha continuat picant pedra i Antonio ha aprofitat una badada defensiva dels castellonencs per obrir la llauna. El tanca ha recuperat la pilota i el seu xut, que ha desviat un defensa local, ha entrat dins la porteria (0-1, min. 10). El Peníscola no s'ha arronsat i ha estat a mil·límetres d'empatar el partit, després d'un xut de Saladié que ha refusat el pal. A més, Miquel Feixas ha continuat salvant els blaugranes amb una altra aturada inversemblant a boca de canó de Diego Sancho.

DSC09633

El capità fa màgia

Els de Jesús Velasco no han pogut acabar millor la primera part. Adolfo ha enviat una passada en profunditat a Dyego i el capità, en una jugada de geni, ha aixecat la pilota davant de Gus per fer un control orientat i marcar el segon gol de la nit (0-2, min. 18).

El Peníscola remunta el partit

Tot i això, la segona meitat no ha començat gens bé pels blaugranes, ja que el Peníscola ha empatat el partit en els dos primers minuts. El primer, en el segon 7, a partir de les botes de Luciano Gauna, que ha clavat la pilota a l'escaire de Feixas (1-2, min. 21). I el segon, amb un xut de falta de Pani, que també ha tret les teranyines de la porteria culer (2-2, min. 22).

El Barça ha intentat tornar al partit després d'una represa complicada. Sergio González ha tingut el tercer, però la seva rematada davant de Gus ha anat fora per poc. Tot i això, l'àrbitre ha xiulat penal per unes mans de Coelho i Pani ha tornat a ser l'encarregat d'afrontar la pena màxima i capgirar el resultat a favor dels castellonencs (3-2, min. 33).

Dyego torna a aparèixer

En els últims minuts, els de Jesús Velasco s'han llançat sobre la porteria del Peníscola i Dyego, com a porter-jugador, ha engaltat un xut llunyà per batre Gus i empatar el partit (3-3, min. 38). El Barça ha intentat tornar a capgirar el duel, però no hi ha hagut temps per més i ambdós elencs s'han repartit els punts.

FITXA DEL PARTIT

Peníscola, 3
Barça, 3

Peníscola: Gus, Aicardo, Elías, Jose Mario, Quintela -cinc inicial- Pani, Luciano Gauna, Diego Sancho, Mati Starna, Saladié, Agustín Plaza, Juanqui, Víctor Pérez, Cristian

Barça: Miquel Feixas, Antonio, Touré, Matheus, Adolfo -cinc inicial- Sergio González, Kokoro, Dyego, André Coelho, Pito, Erick, Martí

Gols: Antonio (0-1, min. 10), Dyego (0-2, min. 18), Luciano Gauna (1-2, min. 21), Pani (2-2, min. 22), Pani (3-2, min. 33), Dyego (3-3, min. 38)

Àrbitres: Jesús Almeida León, Alberto Carrión Álvarez