Barça - Cartagena: S'escapa la Supercopa (1-2)

Pito ha avançat el Barça, però Motta i Tomaz han pogut capgirar el partit a l'Olivo Arena en la final disputada a Jaén

No ha pogut ser i el Barça de futbol sala no ha pogut reeditar el títol de la Supercopa d'Espanya. L'equip de Jesús Velasco ha caigut derrotat contra el Jimbee Cartagena, a la gran final, i no ha pogut sumar el primer títol de la temporada. Pito ha avançat els culers ràpidament, però Motta i Tomaz han capgirat el marcador per donar el títol als de Duda.

Duel obert i disputat

Un inici elèctric de partit ha permès al Barça avançar-se. I ho ha fet de la mà d'Antonio i Pito, que han estat els artífex del gol, quan el primer ha vist l'espai i ha iniciat la contra, de camp a camp, per assistir el brasiler, que no ha fallat amb la seva cita amb el gol (1-0, min 2).

Una diana inicial, però, que ha estat contrarestada pel Cartagena, quan un xut de Motta a la mitja distància ha empatat el partit (1-1, min 5). Però aquest començament enèrgic i amb gols, que prometia emocions fortes, ha donat pas a uns minuts amb ocasions, però sense que es mogués el marcador. També amb cura per no cometre errades, encara amb molt de temps per endavant. Això s'ha notat i no ha estat fins a la segona meitat quan s'ha tornat a celebrar.

La Supercopa és per al Cartagena

I ho ha fet el Jimbee, després d'uns minuts inicials amb més atac i en què Miquel Feixas ha hagut d'intervenir. Però res no ha pogut fer davant de Tomaz, que ha caçat un refús després d'una aturada seva i ha aconseguit capgirar el marcador (1-2, min 29).

A partir d'aquí, el Barça ha intentat reaccionar i ha posat tota la carn a la graella. De fet, a falta de 4 minuts i mig per al final, ja ha tret el porter-jugador. Però res no ha pogut fer per tornar a batre Chemi i, d'aquesta manera, no ha pogut mantenir la corona de campió, que viatja cap a Cartagena en el primer títol de la seva història.