ElPozo Múrcia - Barça: Més líders (2-4)

Un hat-trick d’un gran Catela i un gol final de Sergio González permeten als de Velasco guanyar el segon classificat de la lliga i, tot i tenir un partit més, ja són 4 els punts de diferència respecte els murcians

Nou partit de lliga del Barça de futbol sala i nova victòria. Després de guanyar aquest passat dissabte contra l’Alzira, aquest dimarts l’equip de Jesús Velasco ha derrotat ElPozo Múrcia al Palacio de los Deportes (2-4). Un duel entre el primer i el segon classificat en què un hat-trick de Catela i un gol final de Sergio González han permès al Barça endur-se el triomf i ampliar fins a 4 la diferència amb ElPozo, tot i que els culers tenen un partit més. Ara, els catalans tenen el darrer repte de la setmana, ja que aquest dissabte juguen al Palau contra el Jaén. Tot plegat abans de viatjar a Loznica per jugar la Main Round de la Champions.

Catela fa la seva màgia

Si l'enfrontament ha tingut un protagonista clar, aquest ha estat Juanjo Catela. Especialment en el tram final del primer temps i en els primers minuts de la represa, quan la seva cama esquerra ha pogut capgirar com un mitjó el resultat.

Perquè ElPozo, que havia plantejat un partit molt tàctic i amb una defensa sòlida que ha dificultat l’avenç culer, s’ha avançat amb un gol d’Eric Pérez quan ha aprofitat una errada visitant en la sortida de la pilota (1-0, min 9). Però l’aparició estel·lar de Catela ha fet que els de Jesús Velasco marxessin al descans per davant en l’electrònic, amb dos gols en 14 segons. El primer, després d’una jugada individual que ha acabat amb l’esfèrica passant per sota les cames d’Edu (1-1, min 16). El segon, en un llançament de falta directa (1-2, min 15).

Aquests dos gols rapidíssims no s’han acabat aquí, perquè just quan ha començat la segona part Catela ha tornat a celebrar. Aquesta vegada, després de rebre una passada d’esperó de Dyego que ha acabat enviant al fons de la porteria per tot l’escaire, amb un nou golàs (1-3, min 21).

Aguanten la victòria

La tercera diana del gadità ha fet mal a ElPozo Múrcia, que ha perdut eficàcia en el seu joc, tot i que ho ha continuat intentant. Ha pogut reduir diferències diverses vegades, però el travesser, Dídac i la defensa culer ho han evitat. L’entrada del porter-jugador per part dels de Javi Rodríguez ha posat encara més pressió i, tot i que Bruno Taffy ha reduït diferències (2-3, min 39), el Barça ha aguantat bé i Sergio González, aprofitant una recuperació, ha fet el 2-4 definitiu (min 40) amb la porteria buida i a segons per al final.

LA FITXA

ELPOZO MÚRCIA, 2

BARÇA, 4

ElPozo: Edu, Marlon, Niyazov, David Álvarez, Rafa Santos -cinc inicial- Gadeia, Taffy, Marcel, Esteban, Eric Pérez, Ricardo, Felipe Valerio.

Barça: Dídac, André Coelho, Adolfo, Dyego, Álex -cinc inicial- Pito, Catela, Erick, Antonio, Sergio González, Harrison.

Gols: 1-0, Eric Pérez (min 9). 1-1, Catela (min 16). 1-2, Catela (min 16). 1-3, Catela (min 21). 2-3, Taffy (min 39). 2-4, Sergio González (min 40)

Àrbitres: Navarro Rodríguez-Villanueva, Sarabia Eguiluz. Groga al local Marlon i al visitant Catela.