Palma Futsal - Barça: Malson a Palma (5-4)

Els blaugranes encaixen la primera derrota de la temporada després que el Palma Futsal hagi culminat una remuntada en un segon temps ple de gols

El Barça ha concedit la primera derrota de la temporada després que el Palma Futsal remuntés un 0-3 favorable als blaugranes. Els de Jesús Velasco han acabat el primer temps dos gols per sobre a l'electrònic amb gols d'Erick i Fabinho (en pròpia porta). A l'inici de la segona part, Catela ha posat el 0-3, però el partit s'ha convertit en un intercanvi de cops que ha acabat amb remuntada per als balears. Tot i que un gol de Pito ha frenat en un primer moment la remuntada, Tayebi, Gordillo, Cleber, Salar i Gordillo han estat els encarregats de capgirar el resultat.

De menys a més

El matx ha començat amb uns primers minuts asfixiants del Palma Futsal, que ha obligat Dídac Plana a fer intervencions de mèrit per evitar el primer gol dels balears. Amb el pas dels minuts, els de Jesús Velasco han anat trobant-se més còmodes. Fins i tot, Álex Yepes ha disposat d'una ocasió franca per obrir la llauna, però Barrón, amb una gran exhibició de reflexos, ha reaccionat a temps per evitar el gol.

Amb tot, el vigent campió de Lliga, el Barça, ha aprofitat un servei de córner servit per Dyego per marcar el primer gol del partit. Amb una passada del brasiler rasa i potent a l'interior de l'àrea, Erick no ha perdonat i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una rematada a pocs centímetres de Barrón (0-1). Tot i que durant la primera part els blaugranes no han pogut desplegar el seu millor joc per la pressió dels balears, la fortuna ha somrigut els culers després d'una centrada d'Erick a l'interior de l'àrea que Fabinho ha convertit en gol en pròpia porta en l'intent de rebutjar la pilota (0-2).

El ritme in crescendo del primer temps ha estat evident, fins i tot Pito ha disposat d'un u contra u que ha salvat Barrón. En els darrers segons de la primera part, Adolfo ha vist com se li escapava el tercer gol. Després de rematar al fons de la xarxa una pilota que havia quedat morta a l'interior de l'àrea, l'àrbitre ha invalidat el gol perquè el xut havia estat fora de temps.

Malson al segon temps

Durant els primers minuts de la segona part, els culers han marcat el ritme del partit i han dominat la pilota. La recompensa ha arribat per a l'equip que estava fent mèrits pel tercer gol i, en un contraatac, Pito ha centrat la pilota per a Catela, que ha rematat a plaer per fer el tercer gol del partit (0-3).

La reacció del Palma Futsal ha estat immediata: tan sols vint-i-nou segons després del gol de Catela, Tayebi ha rematat una centrada al segon pal per restablir la diferència de dos gols (1-3). De la mateixa manera que en el primer temps, el Barça s'ha sabut refer davant l'adversitat i ha convertit el quart gol mitjançant una centrada, amb una potent rematada de Pito que ha estat impossible d'aturar per a Jaume (1-4). La bogeria de gols no s'ha acabat aquí. En una nova reacció instantània, els balears s'han tornat a posar dos gols per sota en el marcador després que Gordillo rematés una assistència mil·limètrica al segon pal (2-4).

Quan faltaven nou minuts, Cleber ha provat sort amb una rematada des de la zona de tres quarts de l'atac dels mallorquins i Dídac no ha pogut evitar que la pilota acabés al fons de la xarxa, ja que no disposava de visibilitat suficient per desxifrar la trajectòria de l'esfèrica (3-4). Tot i que els blaugranes han resistit els continus atacs del Palma Futsal, Salar ha aconseguit empatar el partit amb una rematada que ha travessat la línia de gol fregant el pal (4-4). Finalment, els mallorquins han culminat la remuntada amb un gol de Fabinho aprofitant un refús de Dídac, que ha deixat morta la pilota a l'interior de l'àrea (5-4).

FITXA DEL PARTIT

Palma Futsal, 5
Barça, 4

Palma Futsal: Barrón, Marcelo, Rivillos, Cleber i Bruno Gomes -cinc inicial- Chaguinha, Vilian, Moslem, Tayebi, Fabinho, Jaume, Rómulo, Gordillo, Salar

Barça: Dídac, Andre Coelho, Dyego, Erick i Adolfo -cinc inicial- Matheus, Antonio, Pito, Catela, Sergio González, Erick, Yepes, Feixas.

Gols: 0-1, Erick (min 12); 0-2, Fabinho (min 14); 0-3, Catela (min 26); 1-3 Tayebi (min 27); 1-4 Pito (min 28); 2-4 Gordillo (min 28); 3-4 Cleber (min 31); 4-4 Salar (min 34); 5-4 Fabinho (min 37)

Àrbitres: Delgado Sastre i Martínez Flores.