Osasuna Magna 3-3 Barça: Empat per arrencar la Lliga

Els blaugranes han aconseguit igualar el partit gràcies al gol de Pito quan falten 40 segons

El Barça de futbol sala ha empatat el primer partit de la Lliga 2023/24 a la pista d’Osasuna Magna per 3-3. Els blaugranes han aconseguit igualar els dos gols d’avantatges que tenien els locals a l’últim minut i el gol de Pito quan faltaven 40 segons ha confirmat l’empat.

Domini sense gol

El matx ha començat amb màxima igualtat entre els dos conjunts en el Pavelló Anaitasuna. Els dos equips volien començar de millor manera la temporada i això s'ha vist reflectit en els primers minuts de joc, on els dos equips temptejaven la situació.

La igualtat era latent al terreny de joc, fins que el Barça ha començat a dominar el partit. Els homes de Jesús Velasco han anat inclinant la pista cap a la porteria navarresa. I en una d'elles ha estat a punt d'obrir la llauna Sergio González, després d'una bona contra, però Asier ha aturat l'acció (min. 10).

Un minut després, el porter local ha tornat a salvar una acció de Nico a la sortida d'un córner. Evitant així que el Barça acabés el primer temps al davant en el marcador.

Arriben els gols

A la represa Osasuna Magna ha estat el primer a disparar i s'ha posat per davant, amb un gran xut de Dani Saldise que no ha pogut fer res Dídac (1-0, min. 21).

El Barça ha reaccionat ràpidament després del gol i ha començat a arribar amb molt perill a la porteria. Fins que ha arribat l'empat per part de Catela després d'una jugada individual (min. 31).

A partir d'aquí ha arribat la bogeria del final de partit. Els locals han marcat dos gols en un minut, primer Andrés Geraghty (min. 35) i de Toni Escribano (min. 36) i s'han posat a dos gols de distància del Barça. Però els de Velasco no s'han donat per vençuts i a l'últim minut han aconseguit empatar el partit. Catela ha marcat el seu segon gol del partit per donar esperança en el minut 39 i quan falten 40 segons pel final, Pito ha empatat el matx amb el 3-3 definitiu.

Fitxa tècnica

Osasuna Magna:  3
Barça: 3

Osasuna Magna: Asier, Juninho, Linhares, Dani Saldise i Eloy – cinc inicial – Fabinho, Palazón, Pachu, Geraghty i Tony.

Barça: Dídac, Adolfo, Erick, Dyego i Catela- cinc inicial – Nicolás, González, Matheus, Pito, Coelho i Antonio.

Gols: 1-0, Saldise (min. 21); 1-1, Catela (min. 31); 2-1, Geraghty (min. 35); 3-1, Escribano (min. 36); 3-2, Catela (min. 39); 3-3, Pito (min. 40).

Àrbitres: Carreira Romero i Ferrero Carballal.