Industrias Santa Coloma 3-2 Barça: S’escapa la Copa Catalunya

Els blaugranes han caigut a la final del primer títol de la temporada en un partit molt intens de principi a final

El Barça de futbol sala ha caigut a la final de la Copa Catalunya per 3-2 davant l'Industrias Santa Coloma. Els blaugranes s'han refet del gol inicial colomenc en un partit marcat per les grans actuacions dels porters. Però no ha pogut aconseguir el primer títol de la temporada.

Quan el partit arribava al seu final, el Barça ha empatat a l'últim segon, però l'àrbitre no ha concedit el gol, ja que no ha vist que la pilota havia sobrepassat la línia.

S'avança l'Industrias

Ha començat molta igualada la final de la Copa Catalunya. Tant blaugranes com colomencs han sortit a guanyar el títol des del primer minut, cosa que ha provocat una primera part molt entretinguda. Però el primer que han estat a punt d'obrir el marcador ha estat l'Industras després d'una doble rematada de Puvill que ha tret damunt la línia de gol Erick.

Els blaugranes tampoc s'han quedat enrere i ho han intentat després d'una gran combinació de pilota, però el xut de Pito l'ha tret Puerta. Qui no ha perdonat pocs minuts després ha estat l'IndustriasPuvill ha aprofitat una mala col·locació del Barça en un córner per marcar amb el cap el primer gol del partit (min. 15).

A partir del gol colomenc ha estat quan hem vist el millor Barça, ja que fins en quatre ocasions ha pogut empatar el partit l'equip de Jesús Velasco. De fet, tres de les ocasions han estat de Sergio Gónzalez, destacant un travesser a l'últim minut de la primera part, les altres ocasions les ha desviat Puerta, el porter de l'Industrias que ha fet una gran primera part.

S'escapa la final

A la represa els blaugranes han sortit amb el mateix nivell que al final de la primera part, amb un Adolfo molt intens que ha arribat molt a la porteria del Santa Coloma. Però no ha arribat el gol, i quan millor estava el Barça, l'àrbitre ha expulsat a Coelho per un cop de colze. Amb la inferioritat, Industrias ha creat molt perill, però Miquel Feixas ha fet fins a quatre parades de molt mèrit que han evitat la sentència del partit.

Els últims minuts del partit han estat un monòleg blaugrana, que no s'han cansat de crear ocasions perilloses a la porteria de l'Industrias. I després d'una gran passada de Matheus al segon pal Adolfo ha empatat el partit (min. 36).

Però menys d'un minut després, Matheus ha fet la sisena falta del Barça i al doble penal Verdejo ha superat a Miquel Feixas. I amb tot el Barça a l'atac Uri Santos ha marcat des del mig del camp sense porter per sentenciar la final per l'Industrias.

A l'últim minut, Adolfo ha tornat a retallar distàncies marcant el 3-2 i quan quedaven 10 segons de partit, el Barça ha marcat un gol que l'àrbitre no ha concedit. Un gol fantasma que ha fet perdre la final als blaugranes.

Fitxa tècnica

Industrias Santa Coloma:  3
Barça: 2

Inustrias Santa Coloma:  Puerta, Corso, Verdejo, Peña i Povill – cinc inicial – Tolrà, Santos, Hirata, Cardona, Lluch, Nil, Khalid, Niel·lo i Sánchez.

Barça: Feixas, Erick, Adolfo, Harrison i Dyego – cinc inicial – Matheus, Nunes, Pérez, Zuffo, Guisel, Puigvert, Sergio González i Didac Plana.

Gols: 1-0, Bernat Povill (min. 15); 1-1, Adolfo (min. 36); 2-1, Verdejo (min. 37); 3-1, Uri Santos (min. 38); 3-2, Adolfo (min. 39).

Àrbitres: Francesc Garcia-Donas i Iván López Galiano.