Jaén - Barça: Campions de Lliga!

Els de Jesús Velasco remunten un 2-0 en contra i aconsegueixen el seu setè títol de Lliga de la història per tancar aquesta temporada 2022/23

El Barça és campió de Lliga! De manera perfecta, amb un 3-0 contra el Jaén, després de no perdre tampoc cap partit d'aquest play-off pel títol de la competició domèstica. Un trofeu que, per tercera temporada seguida -la setena de la història de la secció-, es tenyeix de blaugrana. El triomf a l'Olivo Arena contra el Jaén, després de remuntar un 2-0 en contra, ho ha fet possible en una nit que posa el punt final a la temporada.

I això que no han començat bé les coses per al Barça en un Olivo Arena elèctric, entregat amb el seu equip i que ha ajudat el Jaén a sortir a totes. Un ambient, a més, amplificat amb els dos gols que ha fet Renato en els primers minuts de partit (2-0, min 7), que han obligat els de Jesús Velasco a remar a contracorrent.

El Barça ho ha intentat, especialment a través de les botes de Pito i Ferrao, però la sòlida defensa andalusa i Espíndola han evitat que els culers retallessin distàncies abans del descans. Sí que ho han fet, però, a la represa, amb un gol de Sergio González en el primer minut de la segona part (2-1, min 21) que ha permès als culers passar a ser, ara sí, els clars dominadors del matx.

Quatre minuts que ho canvien tot

Perquè els catalans no han abaixat els braços i han buscat una remuntada. I ha acabat arribant.

Primer, amb l'empat, amb una rematada picada de Dyego que ha fet emmudir l'Olivo Arena (2-2, min 28). Posteriorment, Matheus, amb una fuetada, ha aconseguit capgirar el marcador (2-3, min 29), mentre que Ferrao (2-4, min 30) i Catela (2-5, min 31) ha deixat el títol a tocar.

El Jaén, amb porter-jugador, ha buscat reduir diferències, però el triomf i el títol de Lliga no s'ha escapat. SOM CAMPIONS!

LA FITXA

JAÉN PARAÍSO INTERIOR FS, 2

BARÇA, 5

Jaén: Espíndola, Pablo Taborda, César, Chino, Alan Brandi -cinc inicial- Henrique (ps), Mati Rosa, Míchel, Renato, Attos, Mauricio, Wanderson, Nem.

Barça: Dídac, Antonio, Matheus, Marcenio, Pito -cinc inicial- Dyego, Ortiz, Catela, Ferrao, Harrison, André Coelho, Sergio González.

Gols: 1-0, Renato (min 6); 2-0, Renato (min 7); 2-1, Sergio González (min 21); 2-2, Dyego (min 28); 2-3, Matheus (min 29); 2-4, Ferrao (min 30); 2-5, Catela (min 31).

Àrbitres: Felipe Madorrán, Urdanoz Apezteguia. Han amonestat el local Attos i els visitants Pito, Antonio, Ferrao, Ortiz i Harrison. A més, han expulsat Espíndola.